Trecut de ora 8

Sinopsis

Lui Andrei îi place de Delia. Roxanei îi place de Cătălin. Andrei și Roxana sunt împreună, la fel și Delia și Cătălin. Cătălin îl roagă pe Andrei să organizeze o serată la ei acasă la sfârșitul căreia să o poată cere în căsătorie pe Delia, așa că astă-seară e ultima șansă a lui Andrei, dar și a Roxanei. În bloc s-a mutat recent un vecin care încearcă să se odihnească. Ghinionul lui e că Andrei și Roxana trăiesc într-un musical.

Echipa

Distribuție: Ionuț Grama, Andreea Șovan, Emil Măndănac, Ana Udroiu, Cezar Antal; Scenariu, regie, montaj: Alex Pintică; Imagine: Mișu Ionescu; Sunet: Radu Georgescu; Versuri: Sever Bârzan; Muzică: Simona Strungaru, Sebastian Burneci; Coregrafie: Eduard Drog

Bio Alex Pintică

Student în anul lll la UNATC, secția Multimedia -Montaj Audio/Video, Alex Pintică a regizat, scris, montat și/sau asigurat sunetul pentru mai multe scurtmetraje, ca „Puzzled” (regie proprie – Super IFF, Festivalul de Psihanaliză și Film), „Fabula Corbul și Vulpea” (r. Vera Surățel – Filmul de Piatra, Anonimul, KINOdiseea, CineMAiubit) și „Deasupra Tuturor” (r.Victor Cioabă – Cannes Short Film Corner, Anonimul, Super IFF). Momentan lucrează la alte două filme, musicalul „Trecut de ora 8” și scurtmetrajul intitulat „…Și nu cerceta”.

Proiectul a primit consultanță pe scenariu, sprijin și echipament filmare. Stadiu actual: finalizat.