Ionuț și Călin

Sinopsis

„Ionuţ şi Călin” este un scurtmetraj de 23 de minute. Scenariul porneşte de la o poveste reală, dezvoltată în cadrul atelierului ,,Scrie despre tine” print-o metodă de lucru ce combină exerciţii de scris actorie, şi improvizaţie. E un film fără buget realizat de o echipă de voluntari, majoritatea cursanţi ai şcolii ,,Scrie despre tine”. Repetiţiile au durat aproximativ un an.

Sorin-Poama

Bio Sorin Poamă

Sorin Poamă s-a născut pe 23 ianuarie 1985, în Vaslui. A absolvit facultatea de actorie în cadrul UNATC în anul 2007. A jucat în câteva piese de teatru şi seriale TV.

În 2010, a scris (împreună cu Vera Ion) piesa de teatru ,,Ich Clown” pornind de la o experienţă personală. Împreună cu regizorul Vera Ion a pus bazele atelierului ,,Scrie despre tine”, un proiect independent în care participanţii dezvoltă şcenarii de teatru şi film pornind de la propriile poveşti de viaţă. În 2013 a regizat primul scurtmetraj. Scurtmetrajul „O colegă din Tonitza’ a fost ’selecţionat în competiţia naţională Next IFF pentru care a primit premiul ,,Villa Kult’’.