Doar o privire

Sinopsis

Este un proiect în faza de dezvoltare, care se vrea a fi o comedie romantică construită în jurul unui junkiest care filmează la nunți și evenimente. După ce facem cunoștință cu personajul într-o secvență de intro, îl găsim pe acesta la o petrecere de team building unde se îndrăgostește de iubita organizatorului..

razvan-du

Bio Răzvan Dü

În 2012 a absolvit Secția de Comunicare Audio-Vizuală a Facultății de Film din cadrul UNATC, iar în prezent e doctorand bursier în cadrul aceleiași universități. A lucrat pe post de copywriter în câteva agenții de advertising din București, iar acum este freelancer.
Până acum, a colaborat ca scenarist la câteva scurtmetraje – „Texas Hold’Em” (2010/UNATC); „Rog nu parcați!” (2011/MediaLab); „Asfințit ș.a. -”, dar la un moment dat s-a hotarât să regizeze de capul lui, așa că și-a încercat mâna cu niște scurtmetraje – „Ofițerul de poliție” (2015/UNATC); „Tizul” (2015/aperture.FILM); „To Ring or Not to Ring” (2016/aperture.FILM), „După nouă sau zece ore” (2017/FILM+) & Her Birthday Present (2017/self-produced).