Nicio zi nu se compară cu o zi de vară

Sinopsis

„Nicio zi nu se compară cu o zi de vară” a pornit de la o temă de regie, din anul II de facultate, intitulată „prima dată”. Aveam o imagine destul de clară în cap: o fată care merge pentru prima oară cu colegii ei de liceu la piscină. Poate părea destul de banal sau superficial, dar pentru personajul meu principal, Maya, e o experiență dificilă, deoarece ea se simte complexată de corpul ei. Cu atât mai mult când trebuie să se expună în costum de baie în fața unor copii de liceu, care, după cum se știe, pot fi destul de răutăcioși.

Echipa

Scenariu: Denisse Conn Tubacu, Alexandra Lele, Regie: Denisse Conn Tubacu, Imagine: Lorincz Lorand, Sunet: Alexandra Băbău, Matei Vasilache, Montaj: Alexandra Băbău, Producator: Denisse Conn Tubacu, Ștefan Bîtu

Bio Denisse Conn Tubacu

Studentă în anul 3 la facultatea de Film, UNATC. În timpul liceului a participat la câteva workshopuri de film (LGD, Nisi Masa) și și-a dat seama că filmul ar fi lucrul pe care ar vrea să îl facă ”în viață”, pentru că cel mai probabil nu s-ar plictisi de el (sau oricum considerabil mai puțin decât toate celelalte opțiuni). Așa că, acum încearcă să își dea seama care-i treaba cu filmul și cum crede ea că trebuie să fie.

Proiectul a primit consultanță montaj, colorizare, DCP. Stadiu actual: finalizat.