Iederă

Sinopsis

La o cină în curtea prietenilor săi, Zoe, o femeie de 30 de ani, îl prezintă pe Duncan, noul său iubit străin. Toată lumea pare să se înțeleagă de minune, însă Zoe are un secret, care îi apasă din ce în ce mai tare pe conștiință. Starea ei transformă întâlnirea într-un pretext ideal pentru ceartă, iar toate personajele își pot exprima, în sfârșit, adevărul.

Echipa

Distribuție: Ilinca Harnut, Rolando Matsangos, Ana Ularu, Duncan Long, Ana Covalciuc, Andrei Ciopec, Regie, Scenariu și Montaj: Sarra Tsorakidis, Director de Imagine: Radu Voinea, Producător Sarra Tsorakidis

Bio Sarra Tsorakidis

Sarra a absolvit secția Regie la UNATC București în anul 2013. A scris și regizat o serie de scurtmetraje care au fost selectate în mai multe festivaluri internaționale. Acum este în postproducție cu cel mai recent scurtmetraj. Filmografia ei include: “Smoke” (2013), “Cosmopolitan” (2012), “Aera, Mare, Terra, Tempus” (2012), “Father’s asleep in the bathroom” (2012) “A thousand things in common” (2011), “Vic & Ema” (2010), “Against the wall” (2009), “The last customers” (2008), “Pop!” (2008).

Proiectul a primit consultanță pe scenariu, echipamente filmare, colorizare. Stadiu actual: finalizat.