Fructe

Sinopsis

Vizita surorii mai mari, împreună cu soţul şi fetiţa ei de 6 ani, tulbură singurătatea Mariei care trăieşte retrasă în casa de la ţară a familiei. Prezenţa intruzivă a cuplului alimentează tensiunea dintre cele două surori, aducând la suprafață emoţii îndelung reprimate. Totodată, apropierea fetiţei – la rândul ei însingurată şi flămândă de afecţiune – cheamă înapoi la viaţă feminitatea adormită a Mariei.

andra-chiriac

Bio Andra Chiriac

După ce am absolvit școala de film la ESRA (Paris), m-am întors în România și am lucrat cu câteva dintre principalele companii de producție din București ca regizor secund, asistentă de regie, director de casting sau producător executiv.

În 2010, am scris și regizat primul scurtmetraj – Reflex, selectat în numeroase festivaluri internaționale.

Timp de aproape doi ani, am lucrat apoi alături de Florin Șerban, predând la școala de actorie înființată de acesta. Acolo mi-am antrenat abilitatea de a lucra ca regizor, interacționand atât cu actori profesioniști cât și cu neprofesioniști.

În 2017, am terminat scurtmetrajul Borders/Granițe, realizat în coproducție româno-franceză, susținut atât de CNC-ul român cât și de cel din Franța.

Am început anul acesta producția la lungmetrajul de debut – un documentar cu titlul de lucru Strigăte și șoapte, care explorează universul emoțional al câtorva personaje prin intermediul vocii.  Proiectul este finanțat de CNC și de programul Media.