Cătălin Moise – „Ecran Albastru”

Cătălin Moise - „Ecran Albastru”

Sinopsis
Un băiat ajunge la o petrecere Silent Disco și se simte foarte ciudat în contextul în care 40 de oameni dansează în jurul lui fără să se audă muzica. El întâlnește acolo o fată care îi împărtășește sentimentele, se înteleg bine, merg acasă la ea, iar în momentul în care ajung în pat ea se blochează, scoate sunete ciudate iar corpul ei se transformă într-un Blue Screen. Nicu se sperie, fuge din casă, iar pe stradă are și el un moment de glitch care sugerează că nici el nu e tocmai uman.

Filmul își propune să exploreze, cu o doză de umor și paranoia, impactul progreselor galopante ale tehnologiei asupra intimității umane.

Bio Cătălin Moise
Cătălin Moise are 26 de ani, e din București, la 14 ani s-a apucat de critică de film, a publicat în varii locuri timp, la 18 ani s-a decis să facă film, a studiat 4 ani liberal arts cu focus pe film la Bard College Berlin și Bard College SUA, și s-a întors în România să facă film. A lucrat ca operator la câteva zeci de producții video și ca director de imagine la 4 scurt-metraje, dintre care “Un Gust Amar” (2016, r. Raluca Ungureanu) și Doamna Ghica (2017, r. Cătălin Mesaru si Cătălin Moise) au participat la un număr de festivaluri în țară și afară. În 2017 a înființat compania de productie Endorfilms în speranța de a produce cât mai multe filme independente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *