Trecut de ora 8

Trecut de ora 8 (r: Alex Pintică)

Sinopsis
Lui Andrei îi place de Delia. Roxanei îi place de Cătălin. Andrei și Roxana sunt împreună, la fel și Delia și Cătălin. Cătălin îl roagă pe Andrei să organizeze o serată la ei acasă la sfârșitul căreia să o poată cere în căsătorie pe Delia, așa că astă-seară e ultima șansă a lui Andrei, dar și a Roxanei. În bloc s-a mutat recent un vecin care încearcă să se odihnească. Ghinionul lui e că Andrei și Roxana trăiesc într-un musical.

Echipa
Distribuție: Ionuț Grama, Andreea Șovan, Emil Măndănac, Ana Udroiu, Cezar Antal; Scenariu, regie, montaj: Alex Pintică; Imagine: Mișu Ionescu; Sunet: Radu Georgescu; Versuri: Sever Bârzan; Muzică: Simona Strungaru, Sebastian Burneci; Coregrafie: Eduard Drog

Bio Alex Pintică
Student în anul lll la UNATC, secția Multimedia -Montaj Audio/Video, Alex Pintică a regizat, scris, montat și/sau asigurat sunetul pentru mai multe scurtmetraje, ca “Puzzled” (regie proprie – Super IFF, Festivalul de Psihanaliză și Film), “Fabula Corbul și Vulpea” (r. Vera Surățel – Filmul de Piatra, Anonimul, KINOdiseea, CineMAiubit) și “Deasupra Tuturor” (r.Victor Cioabă – Cannes Short Film Corner, Anonimul, Super IFF). Momentan lucrează la alte două filme, musicalul “Trecut de ora 8” și scurtmetrajul intitulat “…Și nu cerceta”.

Proiectul a primit consultanță pe scenariu, sprijin și echipament filmare. Stadiu actual: finalizat.