Goya (r: Ioana Mischie)

Goya (r: Ioana Mischie)

Sinopsis
Goya = (substantiv) o suspensie momentană a neîncrederii care apare atunci când fantezia este atât de realistă încât devine temporar realitate. Marco – un pasionat de longboarding, Denada – o fată albino introvertită și Alba – un wiz-kid rebel plănuiesc să scape dintr-un oratorio local, după ce sunt pedepsiți pentru un comportament academic mai puțin ideal. Devin atașați unul de celălalt în călătoria lor de evadare din viața obișnuită.

Echipa
Distribuție: Marco Pacifico, Alba Gjoka, Denada Derjaj, Regie: Ioana Mischie, Imagine: Radu Voinea, Montaj și sunet: Gordana Mihailov, Muzică: Marco Delabona, Producător executiv: Marco Bagna, Producător MonFilmFest, în colaborare cu Storyscapes și Studioset.

Bio Ioana Mischie
A absolvit Comunicare Audio-Vizuală și Masteratul de Scenaristică din cadrul UNATC, unde în prezent este doctorandă. Scenariile ei au fost selectate în programe internaționale precum Berlinale Talents Script Station, Sundance Workshop, Locarno Academy Meetings, Midpoint Central European Script Center, Cannes International Screenwriters Pavilion. A regizat două serii documentare, comisionate de Channel 4, care au avut un număr record de vizionări pe platforma 4oD în UK. A colaborat cu compania de producție Legende Films, pentru “237 years” (scurtmetrajul) și pentru dezvoltarea scenariului omonim de lungmetraj. A scris și a regizat scurtmetraje (“Cumulonimbus”, “237”, “Goya”, “Tulousophy” – Golden Lenses, “A la recherche d’espace perdu”, “Between already and not yet”) care au fost proiectate la 50 de festivaluri de film din întreaga lume (Palm Springs ISFF, Hamptons IFF, Sao Paolo IFF). În 2012 a inițiat asociația Storyscapes axată pe transmedia storytelling și din 2015 este coordonator de programe în cadrul CINETic.

Proiectul a primit consultanță montaj, colorizare, DCP. Stadiu actual: post-producție.