După nouă sau zece ore

Sinopsis

„După nouă sau zece ore” este o dramedie centrată pe o ceartă în cuplu, ce are loc noaptea în stradă, după un party. Altercația crește în anvergură pe măsură ce prietenii celor doi și un șofer UBER încearcă să-i împace. Filmat în stil cine-verite, filmul se devoalează în regim real-time, pentru a reda cât mai viguros posibil breakdance-ul emoțional al personajelor.

Echipa

Distribuție: Andrei V. Ciopec, Mădălina Oprescu, Cezar Grumăzescu, Mia Crișan, Gabriel Cilincă și Cosmin Dominte; Regie, scenariu și montaj: Răzvan Dü; Imagine: Eduard Pârvu; Sunet: Radu Georgescu; Scenografie: Bogdan Mosorescu; Producție: Răzvan Dü, Iulia Alexandra Voicu, Ana Voicu și Theodora Adela Petrescu.

Bio Răzvan Dutchevici

Născut în 1984, Răzvan a absolvit Secția Comunicare Audio-Vizuală a Facultății de Film din cadrul UNATC București în 2012, iar în 2016 a terminat Masterul de Scenaristică. Acum este bursier în primul an de Doctorat la Facultatea de Film UNATC și activează ca freelancer foto-video. A semnat regia câtorva scurtmetraje, dintre care “Ofițerul de poliție” (2015, UNATC), “Tizul” (2015, Aperture.FILM) – câștigător STARTUP FILM FEST 2015, “To Ring or Not to Ring” (2016, Aperture.FILM) – mențiune la ediția din 2016 a festivalului internațional FILMINUTE. A lucrat ca scenarist la câteva scurtmetraje, dintre care: “Texas Hold’em” (2010, UNATC); “ROG NU PARCAȚI!” (2011, MediaLab); “Happy Motel” (2017, Alien Film); Asfințit (2017, UNATC, post-producție). În plus, a regizat și montat videoreportaje, materiale promo și videoclipuri.

Proiectul a primit consultanță pe scenariu, sprijin și echipamente filmare. Stadiu actual: post-producție.