Echipa

000017 2Livia Rădulescu | co-fondator & director executiv FILM+

Livia lucrează în producție de film de un an de zile, timp în care s-a ocupat de scurtmetrajul “Forevers” (regia: Raya Al Souliman), ca producător executiv, și de scurtmetrajul “Haine Negre” (r: Octav Chelaru), lungmetrajul “Never Let It Go” (r: Paul Negoescu – posproducție) și documentarul “Ultimul drum” (r: Claudiu Mitcu, Mihai Mincan – în producție), ca director de film.  De câțiva ani, se concentrează pe producție de proiecte culturale (precum festivalul HomeFest), iar înainte de asta, a coordonat, timp de peste șapte ani, mai multe proiecte internaționale ce susțin technologiile inovative, industriile creative și dezvoltarea socială.  A absolvit economie la Reading University, în 2007, și un masterat în același domeniu la London School of Economics and Political Science, în 2008.

 

AnaAna Drăghici | co-fondator FILM+ și consultant imagine

Ana a absolvit imagine de film la UNATC în 2008 și Limbi Moderne Aplicate, Universitatea București în 2005, a filmat mai multe scurtmetraje (cu regizori ca: Iulia Rugină, Eva Pervolovici, Sebastian Mihăilescu, Tudor Botezatu, Raya Al Souliman), a fost camera operator la filmul “Aurora” (regia: Cristi Puiu) și a semnat imaginea lungmetrajelor “Două Lozuri” și “Never Let it Go” (regia: Paul Negoescu). În 2010, a înființat Asociația Graphis 122, prin care a sprijinit o serie de proiecte culturale independente, iar în 2012 a fost selectată pentru a face parte din rețeaua Young Leaders a Institutului Aspen. În anul 2016 a fost numită membru în grupul de lucru cu rol consultativ în procesul de elaborare a politicilor culturale și al planului strategic al Arhivei Naționale de Filme.

 

PaulPaul Negoescu | co-fondator FILM+ și consultant dezvoltare de proiect

Paul a absolvit regia de film la UNATC în 2007 și a regizat mai multe scurtmetraje, care au avut parte de peste 300 de selecții în festivaluri și au câștigat peste 30 de premii. Primul lui lungmetraj, “O lună în Thailanda”, a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția în 2012 și a primit premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de Film de la  Sofia. „Două Lozuri”, cel de-al doilea lungmetraj al său, un film independent cu micro-buget, a obținut un număr record de încasări pentru un film românesc, fiind de asemenea foarte bine primit de critici și festivaluri. În prezent, Paul este în post-producție cu al treilea lungmetraj. Paul este membru al Academiei Europene de Film, fondator al Festivalului de Film Timishort și asistent universitar la UNATC la catedra de regie film.

 

tudor jurgiu

Tudor Cristian Jurgiu | consultant dezvoltare scenariu

În 2009, Tudor Cristian Jurgiu a realizat scurtmetrajul “Nunta lui Oli”, produs de Libra Film, care i­-a adus numeroase premii: Cel mai bun scurtmetraj la Festivalul de la Leeds, Cel mai bun film românesc la Festivalul NexT, Premiul Gopo pentru cel mai bun film de scurtmetraj al anului. Cu următorul film, “În acvariu”, a obținut Premiul al III­lea la secțiunea Cinéfondation a Festivalului de Film de la Cannes 2013. Lungmetrajul său de debut, “Câinele japonez”, a fost prezentat la Festivalul de Film de la San Sebastian și a fost premiat la festivalurile de la Varșovia și Vilnius. “Câinele japonez” a fost propunerea României la ediția din 2015 a Premiilor Oscar, la categoria Cel mai bun film străin. În prezent este doctorand la UNATC, unde predă regie film.

 

 Alexandru Radu | consultant montaj

Alexandru Radu, născut în 1984, este editor de film. De 10 ani de când a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția montaj sunet și imagine, a semnat montajul la diverse filme de lung și scurt metraj, atât documentare cât și filme de ficțiune, producții naționale cât și străine.

 

Screen Shot 2017-06-30 at 10.31.16Lucian Iordan | colorizare, DCP

Lucian Iordan este absolvent al Facultății de Film Secția Imagine a UNATC, în anul 2008, în urma căreia a lucrat ca operator la mai multe scurtmetraje și reclame. Din anul 2004, a început sa lucreze la Kodak Cinelabs în funcția de colorist, meserie în care are experiență de peste zece ani. În acest timp a colorizat numeroase scurtmetraje, lungmetraje și reclame. De asemenea, este membru fondator al Asociației Pixel Viu, a carei misiune este aceea de a sprijini și a restaura patrimoniul cinematografic românesc.