Film + își prezintă rezultatele și noua ediția la TIFF 2019

6 iunie 2019_1920x1080

Film +, programul alternativ de susținere a producțiilor cinematografice independente cu buget redus, vă invită joi, 6 iunie, la TIFF Lounge, în Piața Unirii, la ora 16:00, la evenimentul în cadrul căruia va fi prezentat noul format al programului, începând cu ediția 2019-2020 și rezultatele ediției anterioare Film +.

Programul Film + se adresează tinerilor realizatori de film din România, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova, care au un proiect cu buget redus de scurt sau lungmetraj în derulare și au nevoie de consultanță și sprijin, indiferent de stadiul în care se află proiectul (dezvoltare, producție, post-producție).

Alături de echipa Film +, alcătuită din Ana Drăghici, director de imagine, Anamaria Antoci, producător, Paul Negoescu, regizor, și Alex Trăilă, consultant în cinematografie și audiovizual, la eveniment vor mai participa și mentorii, colaboratorii permanenți Film +, regizorul Tudor Jurgiu și editorul Alexandru Radu, precum și participanții secțiunii „Work In Progress”.

De asemenea, vineri, 7 iunie, ora 11.00, la TIFF Industry Hub  (Piața Ștefan cel Mare nr. 18), vă invităm să vizionați filmele de scurtmetraj care au fost finalizate în cadrul celei de-a treia ediții Film + în secțiunea Work In Progress: “No Body” (regia Mihnea Rareș Hanțiu), “Dedesubt” (regia Radu Romaniuc), “Corijent” (regia George ve Gänæaard) și “Pedigree” (regia Florin Babei).

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Film +